اول حاجه تمسك البضاعه وتفركها في ايديك لو طلعت لون علي ايديك يبقا مش كويسه زي الفلفل الاسود والكركديه اما بالنسبه للكركديه فيمكن غشه مش بس باللون ممكن يضفله نشاره خشب اه نشاره خشب وبيديها نفس اللون ما تستغربش الغشاش ممكن يعمل اي حاجه مقابل الفلوس .
طب ازاي اعرف الكويس تكون البضاعه لها قوام جيد وعند فركها في ايديك لم يظهر علي ايديك لون .
دايما تجيب البضاعه او التوابل الحب ليه التوابل الحب علشان اضمن من البودره لان البودره بيضاف عليها نسبه من القش ما بتبقاش كثير بس الشكل العام مش حلو والمواد التي تحويها من عناصر غذائيه بتقل طبعا .
طبعا كل ما الريحه بتاعه المنتج بتكون طبيعيه يكون افضل ، ده وهيا خام حب اقصد لان التوابل لما بتكون مطحونه طبيعي جدا تكون ريحتها شديده ونفاذه فالناس بتفكر الخام اللي ملوش ريحه ده بيكون بايظ ابدا .
طبعا لو في اي جديد هواليكم بالمعلومات فورا.....
مع جزيل الشكر ،،،